Perşembe, Temmuz 21, 2011

Yalova'da Günbatımı 3


Her gün başka batar güneş,  tıpkı bizimhallerimiz gibi.
Bazen denizde nazlı nazlı salınan güneş
bu gün bulutların arasına gizlenerek veda etti.





Gudu ile son derece iyi niyetlerle başlayan gezintimiz, sağa sola kenara köşeye doğru Gudu tarafından şekilledirilerek,  tanışmak amacı ile yanına gelen hemcinsleri sayesinde biraz maceralı geçti. Saat 19 sularında evden O nu gezirmek amacı ile çıktım ama O beni gezdirdi galiba :) Yine de o yoğun gezi programı içinde bana bir kaç fotograf çektirdiği için O na teşekkür borçluyum:)





Bu işi kesinlikle oğluşa bırakmam lazım:)
Şu anda balkonda  muhtemelen bu günkü gezintisi ile ilgili
 rüya görüyor:)
Çıkarttığı seslere bakılırsa halinden pek memnun:)





Her yeni gün güzellikler getirsin...

8 yorum:

  1. Gün batımları hüzünlü olmasına rağmen içim açıldı.. sahil denince bir hoş oluyor insan .Paylaşımın için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. her bir kare ayrı güzel gerçekten
    oğluşla olan ise en en güzeli

    sevgiyle...

    YanıtlaSil
  3. Ben de teşekkür ederim Yüreğimdeki Yağmurlar:) Hüzünlü de olsa gün batımı farklı geliyor bana bir garip büyüsü var... ara da da olsa çekebildiğim kadarı ile yayınlayacağım resimleri.

    YanıtlaSil
  4. Teşekkürler Aynur hanımcım o dün eklediğim resimlerdeki ufaklık Gudu yu sevmeye gelenlerden biri :) benim ufaklık sa :) şimdi ekleyim :):)

    YanıtlaSil
  5. offffff offfffffffffffffff....o gün batımı ne şahane resmedilmiş şekerimmmm...valla yalovanın havasını soluyamayan çok şey kaybeder diyorum...bambaşka bir atmosferi var...tadını çıkar şekerimmmmmmm :)

    YanıtlaSil
  6. Dur yeni bir makina alacak cancağazım bana:) o zaman gör sen gün batımı manzaralarını:) Her gün 1 saat sahil nöbetine gönüllüyüm gelsin yeni maknam yeter:):)

    YanıtlaSil
  7. Derin bir iç çekişle izledim fotografları ahhh ne esintiler taşır bu manzara insana :) insaflı olbe can burada kuru sıcak :):)

    YanıtlaSil
  8. Burası da sıcak can ama nemli daha mı iyi daha mı kötü :):) rüzgar olmasa çekilmez inan :) fırsat buldukça ( pazara gitmediğim zamanlar yani:))))) gün batımı karelerimi paylaşacağım kış boyu bakara iç çekeriz artık:):)

    YanıtlaSil