Salı, Aralık 11, 2012

Kıyamet Programı Açıklandı


Maya takviminin son günü 21 aralık  ama genelde kıyamet diye yorumlanan bu gün de kehanetlere göre Fransa da bir köy ve İzmir'in şirin ilçelerinden Şirince bu olaylardan etkilenmeyecek. Şirince şimdiden dolmuş durumda asıl insanlar oraya gidince kıyamet kopacak gibi geliyor bana. Gerçi yetkililer gereken tedbirleri aldı diye duyumlar var ama ne derece onca insana hizmet götürülevilecek diye düşünmekteyim:) Herne kadar Marduk gezegeni ortalarda görünmese de  22 aralık gününe kadar bu fikirler sürecek gibi görünüyor. Bende müthiş bir ilgiyle yazıları takip ediyorum; hani ne olur ne olmaz bilgilenmekte fayda var babında .))))) Bana göre yeni bir çağ başlıyor ve 5. boyuta geçecek insanoğlu dünyaya bambaşka bir pencere açacak . Yaşayıp göreceğiz elbette ammmaaa bu gün okuduğum rogram beni kahkahalara gark etmişken bunu sizlerle paylaşmadan yapamadım :) Buyrun bakalım 21 Aralık programı nasıl hazırlanmış:)))))


İşte bir Türk tarafından hazırlanan 21 Aralık kıyamet günü programı...

Maya Takvimine göre kıyametin kopacağı tarih olan 21 Aralık 2012 yaklaştıkça güne göre değişik etkinliklerde şimdiden sosyal medyanın paylaşılanları arasında yer alıyor.
Şirince Köyünde esnaf 70 nüfuslu köyde 70 bin kişiyi ağırlamayı beklerken, bu güne özel etkinlikleri ile dikkat çekse de sosyal medya da konu espri ile dolaşmaya başladı.
Muğla’nın Milas ilçesinde Hasan Azaklı isimli bir yurttaş ise durumu espri konusu yaparak, son günlerin popüler konularını da dahil ettiği bir program yayınladı:
İşte Hasan Azaklı isimli vatandaşın hazırladığı 21 Aralık Kıyamet Programı;

“08.00 İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu
09.00 Belediye Başkanının konuşması
09.30 Son şiirlerin okunması
10.00 Gökyüzünde garip cisimlerin belirmesi
10.30 Elektriklerin kesilmesi
11.20 Yurttan sesler çığlık korosu
11.30 Büyük çapta depremlerin başlaması
12.00 Gökten meteor yağışı
13.00 Nibiru isimli gezegenin dünyaya çarpması
13.30 Yusuf yusuf sesleri eşliğinde gamgam stile gösterisi
14.20 Karı kocaya son itiraflar
15.00 Son dakika imana gelme çabaları
15.20 içelim unutalım konseptli fondip yarışması
15.15 Şirincede şarap içen sazanların "hani buraya bişey olmayacaktı" feryadı
15.30 Dünyanın kapanışı”

6 yorum:

  1. Merhabalar,

    Mitolojiyi, kehanetleri ve efsaneleri sevenler için iyi bir eğlence aracı. Geleceği Cenab-ı Hakk'tan başka kimse bilemez ve gelecekten kimse haber veremez!

    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil
  2. İyi günler Recep bey elbetteki geleceği Allahımızdan başkası bilemez zaten bunca söze karşı Hasan Azaklı beyefendi de kendince yorumlara bir espiri katmış buda benim çok hoşuma gitti. Görünen şudurki yeni bir çağ başlıyor sevginin iyiliğin dürüstlüğün gelişmenin çağı Hepimizin yolu aydınlansın:)

    YanıtlaSil
  3. Çok tuhaf geliyor bana sevgili Esinti,
    Allah başka şehirde olursa korumayacağını,Şirince'ye gidince koruyacakmıymış?..
    Hasan Azaklı'nın programının saat 15:00 deki bölümü o günün anlamına çok uymuş:-)
    Sahiden de son günlerde milletde bir iman, bir itikat sorma gitsin:-)
    Tam kıyamet zamanı ibadet gibi:-))

    Allah'ın dediği olur.. Kıyamet kopacaksa da kopsun!
    Yeter ki Allah Kur-an'dan, imandan ayırmasın gönlümüzü..Daha doğrusu biz ayırmayalım:-)

    YanıtlaSil
  4. Günaydın sevgili Destiny:) Kıyamet falan kopmayacak elbette sadece Mayaların takviminin son günü ama insanlar böyle yorumluyor çeşili kaynaklara göre marduk adlı bir gezegen 21 aralıkta dünyaya çarpıyor ve dünya üzerinde bu çarpışmadan etkilenmeyecek sadece 2 yer var biriside Şirince işte:) sonuçta bunların hepsi bir efsane evet gerçekten o gün ki gezegen dizilimleri ilginç dünya üzerindeki manyetik etkisi de bir o kadar değişik olacak ya da bazı olayları tetikleyecektir bundan şüphe yok. Bazı araştırmacılara göre çağ değişiyor artık iyi dürüst insanların çağı başlıyor. Bakalım bekleyip görecğiz Allahım hayırlar nasip etsin tüm insanlığa.

    YanıtlaSil
  5. 21 Aralık'tan sonra her şey daha güzel olacakmış, ben de duydum. Yine de siz hakkınızı helal edin. Ne olur ne olmaz..:)

    YanıtlaSil
  6. Helali hoş olsun değerli hocam:) Herşeygüzel olacak tüm insanlık için iyi dileklerle 21 aralığı geçirelim:) Görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler:)

    YanıtlaSil