Pazartesi, Haziran 02, 2014

"Güzellik.."


"Birçok yönümle kartallara benzerim. Geride bıraktığım artıklarımın kemiklerini hangi akbabanın didiklediği önemli değildir. Son avımın tazeliği ve güzelliği için açıyorum kanatlarımı." 
                                                                                        Callie ROMNER/ Catacomb






6 yorum:

  1. Ardına bakmadan gitmek kolay olsa keşke:) hep yeniye hep daha güzele ... ne güzel bir paylaşım video ise bir o kadar ilginç sağolun değerli hocam her zamanki gibi harika seçim:)))

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim sevgili Esinti :) İnsanlar saygın olmalı, düzgün davranmalı ki "artık" olarak adlandırılmasın her şey bittiğinde.. Ayrılık bile asaletle gerçekleştirilmeli. Her şey insanın davranışına bağlı. "Güzel, güzel davranandır." der bir İngiliz atasözü. Katılıyorum çok :)
    "Maleficent" ise yeni izlediğim ve çook beğendiğim bir film :) Angelina da süper.. Uyuyan Güzel masalının harika bir yorumu. Ana fikir olarak şunu söyleyebilirim: "Ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar" :D

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Dae, ayrılığın bile asaletle olması gerektiğine kalpten katılıyorum. Ancak insan neslinin ruhunda, özünde asalet epey azaldı günümüzde. Bunu görmek de çok üzücü..
    Çok güzel bir video ve anlamlı bir anlatı..
    Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  4. Öncelikle hoş geldiniz sevgili VuslaT, özletmeyiniz :)
    Çok haklısınız, kalite azalıyor. Haşarat kum gibi. Yine de kalan az sayıda kartal gökyüzünü güzelleştirmeye yeter.. :)

    YanıtlaSil
  5. bi penguen bi de kartal en sevdiklerim. kartallar arada bir kayalıklara gider gagalarını kayalara vura vura yenilenir gençleşirmiş :)

    YanıtlaSil
  6. Gagaları sivriltiyorlar yani, güzelmiş :) Penguen de cicidir :)

    YanıtlaSil